Ajoneuvot

Ajoneuvot

Ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut Elfving toimii agentuuriyrityksenä. Edustamme useita maailman johtavia tuotemerkkejä.

Card image

Aixam on Euroopan suurin mopoautovalmistaja, jonka tehtaat sijaitsevat Ranskassa Aix Les Bainsissa. Aixam mallisto on laaja, käsittäen 4 päämallia, ja niistä eri varustelumallit lähtien perusversioista aina luxus-varusteisiin GT-versioihin. Suomessa Aixamin markkinaosuus vuonna 2020 oli 39,8% kaikista myydyistä mopoautoista.

Tutustu

Card image

AODES traktorimönkijät ovat uusin edustuksemme. Valikoimassa ovat vahvoilla V-twin moottoreilla varustetut 650cc-1000cc ATV:t sekä rinnakkainistuttavat 650cc ja 1000cc UTV:t.

Tutustu

Card image

Drac on vuodesta 2016 alkaen ollut Suomen myydyin 50cc supermoto. Dracit valmistetaan Espanjassa, ja mallistosta löytyy 9 upeaa ”tuning-design” menopeliä. Suomessa joka neljäs myyty 50cc supermoto on Drac.

Tutustu

Card image

Peugeot skootterit on jo käsite – Vuodesta toiseen Suomen myydyin 50cc skootteri! Suomen markkinoilla jo 29 vuotta ja 35.000 toimitettua Peugeotia. Mallisto kattaa 23 erilaista 50cc versiota, sekä lisäksi upeat retrohenkiset Django 125 cc moottoripyöräluokan skootterit. Suomessa lähes joka toinen myyty 50cc skootteri on Peugeot.

Tutustu

Card image

Legendaarisesti muotoillut Conan minimotot ovat perinteisiä ”monkey”-mopoja. Mallistosta löytyy niin ”8-classic”-renkailla, kuin ”10 Street” – katurenkailla olevat versiot. Uusin myyntimenestys on sähkömopo Conan e-Rock, joka kulkee 25km/h.

Tutustu

Card image

Kayo on yksi johtava PIT BIKE pyörien valmistaja jonka vuosituotnato on noin 50000 off-road pyörää ja mönkijää. Yritys on aktiivisesti läsnä niin Euroopassa, Amerikassa kuin Aasian markkinoilla. Yrityksen toiminnan kulmakivinä on suunnittelu, laatu, asiakaspalvelu, laadukkaat tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. PIT BIKE pyörien alkuperäinen kantava ajatus on vauhdikas harrastaminen kevyellä budjetilla. Have Fun !

Tutustu

Card image

Genergia sähköskootterit ovat edustamistamme ajoneuvoista uusin tuoteryhmä. Genergia sähköskootterit tulevat nyt markkinoille ns. mopoversioina 2:lla eri mallilla, ja niissä 2:lla eri varustelulla. Dynaaminen, Moderni, Äänetön, Taloudellinen – Energize Your lifestyle!

Tutustu