Blogit ja uutiset

ELFVING ALOITTANUT AODES TRAKTORI-MÖNKIJÖIDEN MAAHANTUONNIN  

Olemme aloittaneet nyt AODES (ODES)  mönkijöiden maahantuonnin.

AODES mönkijät ovat T3b-tieliikennetraktoreita kokoluokissa 650cc, 800cc ja 976 cc. Lisäksi valikoimaan ensivuonna tulevat myös lämpöhytilliset ”side by side”  T1b -mallit.

AODES on laadukas, Kiinassa valmistettu mönkijä, jonka suurin vientimaa on Pohjois-Amerikka. Muita isoja vientialueita ovat mm. Australia, Etelä-Amerikka sekä Eurooppa. Tehtaalla on jo pitkä historia, sillä he juhlistavat ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan.

AODES tulee Suomessa kilpailemaan vahvasti, sillä brändin ensisijainen vahvuus on 2-sylinteriset V-Twin moottorit. Tästä huolimatta hintataso on hyvin maltillinen; T3b mönkijöiden suositushinnat ovat 7.990- 10.990,- euroa riippuen moottorikoosta ja varusteista.

2-sylinterisyyden edut ovat; tehokas ja vääntävä moottori, tasainen ja miellyttävä käynti, rauhallinen liikkeellelähtö, hyvä ääni. Lisäksi tuotteet ovat erittäin hyvin varusteltuja; 1600 kg:n vinssi, vetokoukku, LED-valot, käsisuojat, etu- ja takapuskurit, USB-liittimet jne. Ja kirsikkana vielä päällä hieno ulkonäkö.    

 AODES mönkijöiden myynti ja markkinointi alkaa heti syyskuun alussa. Samanaikaisesti Elfving jatkaa koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston rakentamista.

Lisätietoja voit katsoa osoitteesta www.aodes.fi